Amaran: Sebelum anda membeli ebook ini, anda perlulah mengetahui bahawa produk ini adalah dalam bentuk DIGITAL. Ianya merupakan sebuah EBOOK (Ebuku) dan bukannya BUKU FIZIKAL seperti yang anda biasa lihat di kedai-kedai buku. Anda boleh baca ebook ini dengan menggunakan perisian Adobe Reader. Sekiranya anda bersetuju dengan syarat ini maka anda bolehlah meneruskan pembelian di bawah :)

 

Langkah 1: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran berjumlah RM50.00 ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

 

Bank No. Akaun Pemilik Akaun
Maybank 108092411101 WAN SAZIMAH BT WAN YAACOB
CIMB 08120003224208 WAN SAZIMAH BT WAN YAACOB


*Anda perlu meletakkan email mamahana92@gmail.com sebagai 3rd party email jika membuat pembayaran melalui Maybank2u/ CIMB Clicks/BankIslam.biz dan lain-lain.


PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

 

ARAHAN: Jika anda menggunakan Perbankan Online (Fund Transfer), COPY butiran transaksi anda untuk dikirimkan kepada kami.

 

Langkah 2: Arahan Pengesahan Bukti Bayaran (PENTING)

 

Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda. Anda perlu mengirimkan butiran tempahan anda serta bukti pembayaran anda kepada pihak kami untuk membolehkan kami mengesan pembelian anda dan juga menghantar produk yang ditempah.

 

Borang Pengesahan Pembayaran

Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.

* menandakan ruangan tersebut WAJIB di isi.

 
Nama Penuh Anda
:
*
Alamat Email Anda
:
*
No.Telefon Anda
:
*

Alamat Surat Menyurat
(Jika Perlu)

:
Produk & Pembayaran
:
*
Kaedah Pembayaran
:
*
Tarikh Pembayaran
:
*
Masa Pembayaran
:
*
Bukti Transaksi Pembayaran
:
*