Tempahan

Amaran: Sebelum anda membeli ebook ini, anda perlulah mengetahui bahawa produk ini adalah dalam bentuk DIGITAL. Ianya merupakan sebuah EBOOK (Ebuku) dan bukannya BUKU FIZIKAL seperti yang anda biasa lihat di kedai-kedai buku. Anda boleh baca ebook ini dengan menggunakan perisian Adobe Reader. Sekiranya anda bersetuju dengan syarat ini maka anda bolehlah meneruskan pembelian di bawah 🙂

Sila Ikuti Langkah Pembelian Di Bawah:

Langkah 1: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran berjumlah RM60.00 ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit.

Bank / Payment Provider No. Akaun Pemilik Akaun
Maybank / Maybank2u
5540 4451 2530 We Freman Technology
CIMB Bank / CIMBClicks 703 481 7821 Muhammad Syafiq Bin Zainal

Perhatian: Masukkan alamat email hi@babypandaibaca.com untuk rujukan bagi pembayaran yang menggunakan perbankan online seperti Maybank2u & CIMBClicks.

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

ARAHAN: Jika anda menggunakan Perbankan Online (Fund Transfer), COPY butiran transaksi anda untuk dikirimkan kepada kami.

Langkah 2: Arahan Pengesahan Bukti Bayaran (PENTING)

Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda. Anda perlu mengirimkan butiran tempahan anda serta bukti pembayaran anda kepada pihak kami untuk membolehkan kami mengesan pembelian anda dan juga menghantar produk yang ditempah.

Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.

Borang Tempahan